Αστρολογικές Προβλέψεις Ιουλίου 2023

Αστρολογικές Προβλέψεις Ιουλίου 2023

Τα άτομα με αυτό το ζώδιο θα είναι παραγωγικά αυτό τον μήνα. Η ενέργειά σας θα σας οδηγήσει στην πρόοδο τόσο στον προσωπικό όσο και στον επαγγελματικό χώρο. Θα πρέπει να ανυπομονείτε αυτόν τον μήνα να δοκιμάσετε μερικά πράγματα που γεννήθηκαν από τη σκληρή δουλειά σας. Θα ήταν η κατάλληλη στιγμή για να επιδιώξετε τους στόχους σας με ενθουσιασμό. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σχετικά με τη διατήρηση μιας ισορροπίας μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

Για τους Ταύρους, αυτός ο μήνας θα φέρει ευκαιρίες να οικοδομήσουν προσωπικές σχέσεις και να αναπτύξουν νέες σχέσεις. Θα παρακολουθείτε περισσότερες κοινωνικές συγκεντρώσεις, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τις συζητήσεις για θέματα. Αν δυσκολεύεστε να επιλύσετε συγκρούσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα, είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρετε την πρωτοβουλία. Εστιάστε σε αυτά που έχετε να πείτε για να ενισχύσετε τον δεσμό σας.

Θα κάνετε ένα βήμα πίσω για να αξιολογήσετε τις προηγούμενες ενέργειες και αποφάσεις σας. Θα δώσετε ιδιαίτερη έμφαση στην επανεκτίμηση των στόχων σας και στη βελτίωση των σχεδίων για να προχωρήσετε. Θα πρέπει να συμμετέχετε σε δραστηριότητες που θα σας βοηθήσουν να θρέψετε το πνεύμα και το μυαλό σας.

Ο Ιούλιος 2023 θα είναι γεμάτος θετικότητα και ανάπτυξη για σας. Θα νιώσετε δύναμη και αυτοπεποίθηση για να κάνετε νέες εργασίες. Θα εργαστείτε για να φροντίσετε τη συναισθηματική σας ευεξία και θα εστιάσετε στην αυτοφροντίδα. Θα θέσετε όρια και θα αγκαλιάσετε ευκαιρίες για να εργαστείτε σε δημιουργικές εργασίες.

Ο μήνας αυτός θα είναι γεμάτος με νέες ευκαιρίες και θετική ενέργεια  για αυτό το ζώδιο. Θα είστε χαρισματικοί και γοητευτικοί στις κοινωνικές συναναστροφές. Τα αστέρια θα ευθυγραμμιστούν υπέρ σας για να εργαστείτε σε νέα δημιουργικά έργα και να οικοδομήσετε τη σχέση σας με τον σύντροφό σας.

Ο μήνας θα έχει να κάνει με την αυτοβελτίωση και τη φροντίδα της προσωπικής ευεξίας. Θα πρότεινα να εστιάσετε στην ψυχική και τη σωματική υγεία. Θα πρέπει να αναθεωρήσετε τις συνήθειες σας και να κάνετε σχέδια για να επιτύχετε νέα ορόσημα στη ζωή. Θα πρέπει επίσης να γιορτάζετε μικρά επιτεύγματα.

Αυτός ο μήνας θα σας στρέψει εσωτερικά μέσα σας. Θα έχετε βοήθεια από τρίτους και …μικρά δωράκια. Επαγγελματικά τα πράγματα πάνε πολύ καλά τώρα. Τα οικονομικά σας θα πάνε ξαφνικά καλύτερα. Μην αναλάβετε περισσότερα από ότι αντέχετε. Προσέξτε την υγεία σας. Υπάρχει πολύ παρασκήνιο αυτό το διάστημα.

Θα οδηγηθείτε από το πάθος και τις διαισθήσεις σας για να κάνετε βαθιές αλλαγές σε διάφορες πτυχές της ζωής σας. Θα πρέπει να επιτρέψετε στον εαυτό σας να αποστασιοποιηθεί από ανθρώπους, πράγματα και ιδέες που διαταράσσουν την ανάπτυξή σας. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να εξερευνήσετε τις επιθυμίες σας άφοβα

Θα αναζητήσετε ευκαιρίες για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Θα πρέπει να αγκαλιάσετε κάθε ευκαιρία να μάθετε νέα πράγματα και να ασχοληθείτε με πνευματικά καθήκοντα. Ο Ιούλιος θα αποτελέσει μια ιδανική ευκαιρία για να ταξιδέψετε σε μέρη όπου θα εξερευνήσετε νέους πολιτισμούς ή θα ακολουθήσετε τριτοβάθμια εκπαίδευση. Δεν πρέπει να αφήσετε καμία ευκαιρία για προσωπική ανάπτυξη να χαθεί.

Θα έχετε έντονες επιθυμίες για οικειότητα και συναισθηματική σύνδεση με τον σύντροφό σας. Θα προσπαθήσετε να ενισχύσετε τον δεσμό σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και ο Ιούλιος του 2023 θα παρουσιάσει ευκαιρίες για ειλικρινείς συζητήσεις με τους ανθρώπους. Θα πρέπει να στοχεύσετε στη δημιουργία ενός υποστηρικτικού περιβάλλοντος στο σπίτι και στις κοινωνικές συγκεντρώσεις.

Θα πρέπει να αγκαλιάσετε τις ιδιότητες που σας κάνουν να ξεχωρίζετε στο πλήθος. Ο μήνας που έρχεται θα είναι κατάλληλος για να κυνηγήσετε νέες ιδέες και δημιουργικές εργασίες. Θα πρότεινα να δημιουργήσετε νέες σχέσεις με ομοϊδεάτες σας που εκτιμούν τις δυνάμεις σας.

Αυτός ο μήνας θα σας φέρει ευκαιρίες να φωτιστείτε πνευματικά. Θα βιώσετε μια σύνδεση με το θείο. Θα πρέπει να επιδοθείτε στον διαλογισμό, την ενδοσκόπηση και τις πνευματικές πρακτικές. Θα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο για τον εαυτό σας για να αναπληρώσετε την ενέργειά σας.

*** Στις 3 Ιουλίου έχουμε την Πανσέληνο, και στις 17 του μήνα έχουμε την Νέα Σελήνη. Προσοχή στα ατυχήματα όσο και στις εξαπατήσεις,  ειδικά την Νέα σελήνη στις 17.  Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Μετά τα μέσα του μήνα τα θέματα σχέσεων θα έχουν τον πρώτο λόγο.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Να διαβάζετε πάντα και τον Ωροσκόπο σας. Είναι πολύ σημαντικός και δηλώνει τον Πρώτο οίκο του γενέθλιου Ωροσκοπίου μας, δηλαδή το ΕΓΩ και το σώμα μας. Ο Ωροσκόπος καθορίζεται από την ώρα γέννησης μας. Εάν δεν τον γνωρίζετε μπορείτε να στείλετε μήνυμα με την ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης και θα σας απαντήσω. 

FACEBOOK –Koumousis Spiridon
Ευχαριστώ!