Αστρολογικές Προβλέψεις Ιουλίου 2022

Αστρολογικές Προβλέψεις Ιουλίου 2022

Βιώνετε μία κατάσταση ευφορίας τώρα με τον Δία στο ζώδιό σας. Προετοιμάζονται καταστάσεις που θα σας αποφέρουν κέρδη. Μην είστε βιαστικοί ο χρόνος δουλεύει για σας. Όσοι είστε γεννημένοι το τελευταίο δεκαήμερο καλό είναι να προσέχετε τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας.

Πολύ καλές μέρες για τις προσωπικές  σας σχέσεις. Θα γίνετε πιο διεκδικητικοί με τα πράγματα και τα πρόσωπα κοντά σας. Ευνοούνται μικρές εκδρομές και ταξιδάκια. Το δεύτερο μισό του μήνα χρειάζεται προσοχή. Ευχάριστες ξαφνικές στιγμές και πράγματα που δεν περιμένετε.

Οικονομικός ο μήνας αυτός για σας. Μετακινήσεις και εκδρομές. Γίνεστε περισσότερο κοινωνικοί. Εργασιακά θέματα θα σας απασχολήσουν. Προσοχή στις μετακινήσεις. Οι σχέσεις σας θα ευνοηθούν περισσότερο.

Ευκαιρίες κοινωνικές και επαγγελματικές. Δημιουργούνται οικονομικές ευκαιρίες. Επαφές με ανθρώπους που θα σας στηρίξουν. Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Το τρίτο δεκαήμερο θα έχει κάποιες δυσκολίες.

Επαγγελματικές εντάσεις. Νέα ξεκινήματα. Αλλαγή επαγγελματικής πορείας. Προσοχή στους κοντινούς σας συγγενείς και αδέλφια. Μπορείτε τώρα να κόψετε κακές συνήθειες. Προβλήματα με τον σύντροφό σας ή με ένας κοντινό συνεργάτη.

Πολύ καλός ο μήνας αυτός για σας σε σχέση με τον σύντροφο ή τα παιδιά σας. Προσοχή χρειάζονται οι νομικές σας υποθέσεις. Κάνετε σημαντικές επαφές. Προς το τέλος του μήνα προσοχή στις σχέσεις σας. Υπάρχει έντονη νευρικότητα.

Πολύ καλός ο μήνας αυτός, κοινωνικότητα και προσωπικές σχέσεις στο προσκήνιο. Αισθηματικά θέματα και οικονομικά. Ένα νέο πλάνο ζωής ετοιμάζεται για σας. Παλιές καταστάσεις τελειώνουν και νέα πράγματα έρχονται.

Τώρα υπάρχει μια κατάσταση όπου δέχεστε μια πίεση ή και επιθέσεις από τους κοντινούς σας. Μην το διαχειριστείτε αυτό εκδικητικά. Αναλαμβάνετε δράση και ξεκαθαρίζετε τα πράγματα. Μετακινήσεις και μικρά ταξίδια. 

Οικονομικά και σχέσεις απογειώνονται. Επίσης και τα αισθηματικά σας. Προσοχή στα ατυχήματα λόγω υπερβολών. Επίσης υποθέσεις επαγγελματικές υλοποιούνται. Αφεθείτε και περάστε όμορφα. Είναι από τις καλύτερες περιόδους.

Κάτι καινούργιο επαγγελματικά ανατέλλει. Τα συναισθηματικά σας πάνε πολύ καλά. Οικονομικά από τυχερά παιχνίδια ή από τρίτους. Διεκδικήστε ότι σας χρειάζεται είναι η κατάλληλη εποχή. Αποφύγετε τα επικίνδυνα μέρη.

Θέματα καθημερινότητας, και ένα συγκρουσιακό διάστημα φέρνει ο ΙούλιοςΔιαπραγματευτείτε και μην τσακώνεστε. Αισθηματικές ευκαιρίες. Προσοχή σε διάφορα ατυχήματα στο σπίτι. Προσοχή τι λέτε και τι υπογράφετε. Προσέχετε πως οδηγείτε.

Οικονομικές βοήθειες, αισθηματικά, μικρά ταξιδάκια και επαγγελματικά αυτόν τον μήνα. Τυχερά παιχνίδια ευνοούνται. Προσοχή οι γεννημένοι στις 14 Μαρτίου. Υπάρχουν κάποιες πιεστικές καταστάσεις.