Αστρολογικές Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2021

Αστρολογικές Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2021

Ο μήνας ξεκινά αρκετά έντονα, λόγω της ερχόμενης έκλειψης ηλίου στις 4 Δεκέμβρη. Όμως από τις 14 του μήνα τα πράγματα αλλάζουν και γίνονται πολύ καλύτερα για σας. Βάζετε σε τάξη όλες τις υποθέσεις καθώς και στα οικονομικά σας. Μήνας προετοιμασίας. Κινηθείτε οργανωμένα.

Πολλές υποχρεώσεις και δεσμεύσεις. Προσοχή στα επαγγελματικά σας διότι υπάρχει πολλή πίεση. Μετά τις 15 του μήνα τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Ταξιδάκια και έρωτες στο προσκήνιο πολύ πιθανά. Θα περάσετε πολύ ευχάριστες γιορτές.

Υπάρχει πολύ νευρικότητα και αρκετές μετακινήσεις. Χρειάζεται ψυχραιμία και επινόηση. Μία απογοήτευση κατά την διάρκεια της έκλειψης στις 4 του μήνα. Να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας. Το δεύτερο μισό του μήνα είναι αρκετό πιο έντονο σχετικά με τις σχέσεις σας. Συνεχίστε με τις έξυπνες επιλογές σας.

Προσοχή την 4 του μήνα με την έκλειψη ηλίου, διότι υπάρχουν αντιξοότητες στα επαγγελματικά και κοινωνικά σας δρώμενα. Οργανώστε το πρόγραμμα σας και μην παρασύρεστε. Κρατηθείτε ψύχραιμοι. Στα τέλη του μήνα θα έχετε ευχάριστες εκπλήξεις και δώρα. Μην γκρινιάζετε.

Περνάτε αρκετά δύσκολα, αλλά σε λίγο όλα τελειώνουν. Προσοχή στην έκλειψη στις 4 του μήνα διότι κάτι θα χάσετε. Κάτι θα προκύψει σε δικό σας άνθρωπο και χρειάζεται την προσοχή σας. Το δεύτερο μισό καθαρίζουν αρκετά τα πράγματα και θα περάσετε ευχάριστες στιγμές που τόσο έχετε στερηθεί τελευταία. Έρχονται ευχάριστες εκπλήξεις και δώρα.

Η έκλειψη στις 4 του μήνα αφορά το κοντινό στενό περιβάλλον  σας. Έχετε αρκετή βοήθεια παρόλες τις δυσκολίες. Μετά τις 15 του μήνα οικογενειακά θέματα θα σας ενοχλήσουν αρκετά. Αλλαγή ίσως τόπου διαμονής. Το δεύτερο μισό του μήνα είναι πολύ καλύτερο. Διευθετείτε διάφορα θέματα θετικά. Έρχονται εξελίξεις στα προσωπικά σας.

Λίγο καλύτερα τα πράγματα για σας καθώς κάνετε προετοιμασίες και νέα σχέδια. Υπάρχει αρκετή κούραση στις δραστηριότητες σας. Υπάρχουν ξαφνικά και απρόσμενα γεγονότα που ανατρέπουν -πρόωρα όμως- τα σχέδια σας. Να είστε επιφυλακτικοί διότι το δεύτερο μισό του μήνα θα είναι πολύ καλύτερο. Έρχονται καλύτερα και ευχάριστα γεγονότα. Προχωρήστε αργά.

Δεν σας καταβάλλει τίποτε. Με την έκλειψη στις 4 του μήνα προσέξτε πολύ στις οικονομικές σας υποχρεώσεις. Αυξημένες ευθύνες επαγγελματικά. Αυξάνετε επίσης τις κοινωνικές σας επαφές. Στηρίξτε τους ανθρώπους που αγαπάτε διότι τώρα σας χρειάζονται περισσότερο. Μικρά ταξίδια. Ξαφνικές εκπλήξεις.

Αυτό τον μήνα των γενεθλίων σας φαίνεται ότι ξοφλάτε το κάρμα σας. Έντονος μήνας με πολλά γεγονότα. Μην κάνετε παρακινδυνευμένα πράγματα., και μην παρασύρεστε από λόγια που ακούτε. Λόγω της αισιοδοξίας σας τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα. Έρχονται διάφορα μικρά δωράκια τόσο συναισθηματικά όσο και οικονομικά. Να είστε ρεαλιστές.

Αντιμετωπίζετε αρκετά ψύχραιμα τα γεγονότα. Η έκλειψη στις 4 του Δεκεμβρίου μπορεί να αναστατωθείτε από απρόσμενα γεγονότα. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας, σας ομορφαίνει και σας γλυκαίνει αρκετά.  Άτομα από το παρελθόν θα ξαναέρθουν στην ζωή σας. Ξεκόβετε άτομα από την ζωή σας. Μια μεταβατική περίοδος στην ζωή σας έχει αρχίσει ήδη.

Αλλάζετε κυριολεκτικά κεφάλαιο στην ζωή σας και το διαισθάνεστε ήδη. Νέες δραστηριότητες φαίνονται ήδη μπροστά σας. Έρχονται μεγάλες αλλαγές. Τα συναισθηματικά σας είναι ομαλά, ενώ τα οικονομικά σας θέλουν προσοχή. Υπάρχουν ακόμη εμπόδια στο περιβάλλον σας. Προσέξτε τι λέτε μπορεί να παρεξηγηθεί.

Επαγγελματικός και κοινωνικός τομέας επηρεάζεται άμεσα. Μην παρασύρεστε από τρίτους. Θα υπάρξουν πολλοί αιφνιδιασμοί, να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με αυτό. Φροντίστε πολύ τα οικονομικά σας διότι θα υπάρξουν προβλήματα. Κινηθείτε πολύ προσεκτικά ιδιαίτερα το πρώτο μισό του μήνα.