Αστρολογικές Προβλέψεις Αυγούστου 2023

Αστρολογικές Προβλέψεις Αυγούστου 2023

Το μήνα αυτό έχετε πολλά σχέδια. Προσοχή στις τεράστιες δαπάνες που θα προκύψουν. Ξαναποκτήστε την αυτοπεποίθηση σας. Υπάρχουν λύσεις, αλλά θα πρέπει να τις διακρίνετε. Μετά τα μέσα του μήνα ερωτικές επαφές και πολλές επιστροφές από παλιά…

Εσείς έχετε κάποιες ξαφνικές εξελίξεις στα προσωπικά, όσο και στα επαγγελματικά. Μην απομακρύνεστε από οικεία πρόσωπα. Χρειάζεται ψυχραιμία και διάκριση. Μερικοί σκέφτεστε ίσως και αλλαγή σπιτιού. Επίσης κάτι χαρμόσυνο έρχεται στο χώρο του σπιτιού.

Μην βιάζεστε και λειτουργήστε με ψυχραιμία. Θα πάρετε διάφορες ειδήσεις αλλά να έχετε διάκριση. Πρόσωπα από παλιά έρχονται από το δεύτερο μισό του μήνα. Επισκέψεις απρόσμενες που δεν υπολογίζατε.

Αυτόν τον μήνα έρχονται έκτακτα έσοδα όσο και έκτακτα έξοδα. Μην σπαταλήσετε χρήματα εκεί που δεν χρειάζεται. Μην επενδύσετε τώρα. Διατηρήστε τις κοντινές σας σχέσεις και τις φιλίες. Ξαφνικά γεγονότα θα σας βγάλουν από το πρόγραμμα σας και ίσως σας εκνευρίσουν.

Έκτακτες εξελίξεις στον τομέα των σχέσεων σας. Χρειάζεται διάκριση και ψυχραιμία. Από τα μέσα του μήνα έρχονται παλιά πρόσωπα τόσο ερωτικά όσο και επαγγελματικά. Έρχονται χρήματα που πιθανώς έχουν καθυστερήσει για κάποιο λόγο. Κάντε τις αλλαγές που χρειάζονται τώρα.

Ξαφνικές και απρόβλεπτες εξελίξεις στα επαγγελματικά ή σε θέματα σπιτιού. Μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις. Μην ανακοινώνετε τι θα κάνετε γιατί υπάρχει φόβος παρεξήγησης. Τα οικονομικά σας πάνε καλά, για αυτό ηρεμήστε και ξεκουραστείτε. Υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις.

Υπάρχουν αρκετές προκλήσεις αυτόν τον μήνα. Μην θίγεστε με το παραμικρό και μην παίρνετε προσωπικά τα πράγματα. Από τα μέσα του μήνα υπάρχουν πολύ καλές ευκαιρίες τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά. Απλά μην πιέζετε τα πράγματα ή….τους ανθρώπους. Οργανωθείτε.

Θέματα που αφορούν συγγενικά σας πρόσωπα θα υπάρξουν αυτόν τον μήνα. Πολύ καλά τα επαγγελματικά σας με πλήρη στήριξη. Μην σπαταλήσετε χρήματα περισσότερο από όσο χρειάζεται. Κάποιες καθυστερήσεις θα υπάρξουν χωρίς κάτι σοβαρό.

Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην οδήγηση και στην καθημερινότητά σας λόγω …βιασύνης. Μην κάντε σπατάλες τώρα, έρχονται καλύτερα πράγματα από τα μέσα του μήνα και έπειτα. Υπάρχει αρκετή στήριξη αλλά μην υπερβάλλετε. Θα υπάρξουν καθυστερήσεις στα σχέδια σας.

Θα προκύψουν έκτακτες ανάγκες για αυτό σχεδιάστε προσεκτικά το πρόγραμμα σας οικονομικά. Παίρνετε, από τα μέσα του μήνα κάποια χρήματα, καθώς και πρόσωπα από παλιά επανέρχονται. Φροντίστε νομικές εκκρεμότητες προς το τέλος του μήνα.

Αυτόν τον μήνα έχετε αρκετά νεύρα κυρίως στον οικογενειακό χώρο. Ψυχραιμία και λογική θα βοηθούσαν.. Οι σχέσεις σας θα γίνουν πολύ καλές με όλους όπως και παλιές ερωτικές σχέσεις που επανέρχονται. Μην τσακώνεστε με το παραμικρό.. Όχι σπατάλες τώρα.

Κάτι αναπάντεχο και ξαφνικό θα μάθετε ή θα ακούσετε που θα σας αγχώσει χωρίς λόγο. Από τα μέσα του μήνα αλλάζει η καθημερινότητά σας καθώς και τα επαγγελματικά σας. Δώστε προσοχή στην καλή ψυχολογία σας και στην εμφάνισή σας. Προς το τέλος του μήνα θα υπάρξουν καθυστερήσεις.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Να διαβάζετε πάντα και τον Ωροσκόπο σας. Είναι πολύ σημαντικός και δηλώνει τον Πρώτο οίκο του γενέθλιου Ωροσκοπίου μας, δηλαδή το ΕΓΩ και το σώμα μας. Ο Ωροσκόπος καθορίζεται από την ώρα γέννησης μας. Εάν δεν τον γνωρίζετε μπορείτε να στείλετε μήνυμα με την ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης και θα σας απαντήσω. 

FACEBOOK –Koumousis Spiridon
Ευχαριστώ!