Αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2022

Αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2022

Δημιουργική χαρά και αισθηματικές ευκαιρίες άπειρες αυτό τον μήνα. Τολμήστε.. Προς τα μέσα του μήνα θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις. Προσοχή στα οικονομικά σας. Ευνοούνται τα ταξίδια και η μόρφωση σε όλα τα επίπεδα.

Πολύ καλές εξελίξεις στην οικογενειακή σας ζωή. Προσοχή στα νεύρα σας κυρίως για επαγγελματικά θέματα γιατί θα συμβούν ξαφνικές αλλαγές. Πολύ καλά και τα αισθηματικά σας. Μην κάνετε σπατάλες διότι θα έχετε προβλήματα που θα έλθουν χωρίς να τα περιμένετε. Δεν είναι ακόμη καιρός για ριζικές αλλαγές.

Παίρνετε αποφάσεις για την βελτίωση της ζωής σας. Έχετε βοήθεια από τον σύντροφο σας. Κάποια σχέδια σας δεν θα πάνε όπως τα υπολογίσατε. Κάνετε υπομονή και μην βιάζεστε. Ίσως λίγο αργότερα θα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα. Προσέξτε περισσότερο τον εαυτό σας. Αλλαγές στον οικιακό σας χώρο.

Υπάρχει περίπτωση να κερδίσετε κάποιο σεβαστό ποσό. Κάνετε λίγο υπομονή σε οικονομικές δοσοληψίες γιατί δεν θα έχουν αποτέλεσμα. Θα μάθετε διάφορα πράγματα που δεν τα γνωρίζατε. Στηριχτείτε μόνο στις δικές σας δυνάμεις. Έντονο παρασκήνιο. Μην μιλάτε πολύ γιατί θα έχει το τίμημα του. Ίσως σας παρεξηγήσουν ή και να σας κατηγορήσουν.

Έχετε πολύ μεγάλη αίσθηση αισιοδοξίας αυτό τον μήνα. Είσαστε έτοιμοι για το μεγάλο άλμα που ονειρευόσασταν. Ίσως αποφασίσετε να επισημοποιήσετε την σχέση σας. Μην επιτρέψετε επεμβάσεις στην προσωπική σας ζωή. Διαχειριστείτε το με διακριτικότητα. Προσοχή στην σπατάλες. Έντονη κοινωνικότητα.

Ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή και την υγεία σας. Κάνετε έναν γενικό απολογισμό. Ίσως βρείτε το άλλο σας μισό που θα είναι καθοριστικό για σας. Προσοχή στα ατυχήματα λόγω απροσεξίας. Προς τα τέλη του μήνα παίρνετε αποφάσεις και αλλάζετε πράγματα. Οικονομικά υπάρχουν καθυστερήσεις.

Πολύ καλός ο μήνας επαγγελματικά. Υπάρχει κάποιο άτομο που σας βοηθά. Έχετε πολλά νεύρα και βγάζετε αντιδράσεις χωρίς νόημα. Θα υπάρξουν κάποια άτομα που θα κάνετε επαφές και θα επωφεληθείτε πολύ. Απλά κρατείστε όλα μυστικά.

Εσείς μέσα στον Αύγουστο έχετε πολύ καλές προϋποθέσεις οικονομικής και επαγγελματικής ανόδου. Προσοχή στα θέματα του χώρου που μένετε. Μην αφήσετε άτομα να παρεμβαίνουν στα προσωπικά σας. Κάποιοι από σας ίσως αλλάξουν επαγγελματικό προσανατολισμό. Ίσως εμφανιστούν πρόσωπα από το παρελθόν σας.

Πολύ καλές εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή. Υπάρχουν αισθηματικές ευκαιρίες πολλές. Υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις στα σχέδια σας. Μην βιάζεστε και μην πιέζετε τα πράγματα. Κρατήστε μυστικά κάποια δικά σας σχέδια και μην δημοσιοποιείτε οτιδήποτε. Θα έχει τίμημα.

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που σας στηρίζουν τώρα. Θέματα ακινήτων τακτοποιούνται θετικά. Προσοχή στα οικονομικά σας. Κάνετε ένα άνοιγμα στον επαγγελματικό σας χώρο. Ευνοούνται όλα τα πρακτικά θέματα. Άτομα και καταστάσεις από το παρελθόν εμφανίζονται. Προσέξτε την υγεία σας διότι θα υπάρξει αυξημένο φορτίο εργασίας.

Διευρύνετε τις σχέσεις σας. Κάνετε κάποια πολύ καλή συμφωνία επαγγελματικά η αισθηματικά. Προς τα τέλη Αυγούστου προσέξτε για δαπάνες υπερβολικές. Υπάρχει μία διαρκής αναζήτηση προσωπική ψυχολογική. Μην πάρετε ακόμη οριστικές αποφάσεις. Πολύ έντονη η ερωτική σας διάθεση.

Εξελίξεις στον καθημερινό τομέα και την επαγγελματική σας ζωή. Προσοχή στα κουτσομπολιά, υπάρχει φόβος παρεξηγήσεις. Προσοχή στα οικονομικά σας και που δανείζετε χρήματα. Καλή επικοινωνία με τους άλλους. Είσαστε σε διαρκή αναζήτηση και αλλαγές ειδικά στον χώρο του σπιτιού. Ηρεμήστε και μην κάνετε βιαστικά πράγματα.