Αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2021

Αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2021

Έχετε πολύ καλή διάθεση διασκέδασης και δημιουργίας. Καθημερινή δράση και παραγωγικότητα. Προσοχή στα οικονομικά. Μετά τις 20 ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ νέοι στόχοι και κοινωνικοποίηση δημόσια.

Αυτό τον μήνα θέλετε να ασχοληθείτε με το σπίτι σας. Προσοχή στα εμπόδια από την εργασία σας. Αλλαγή για την πορεία σας από τις 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ. Καλός μήνας αρκεί να μην είστε προκλητικοί. Οι στόχοι σας μπαίνουν σε αναμονή.

Η διάθεση σας είναι έντονη, κάνετε πολλά διάφορα πράγματα. Προσοχή στις παρεξηγήσεις, θέλετε την ησυχία σας. Είστε σε μια φάση εσωτερικής αναζήτησης. Νέοι στόχοι και όρια, από τις 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ στις προσωπικές σας σχέσεις.

Κατακτήσεις οικονομικές και αισθηματικές. Προσοχή στα επαγγελματικά σας. Υπάρχει υψηλό τίμημα. Χρειάζεται ψυχραιμία και σχέδιο. Προσοχή στο τι και πως το λέτε. Μην δαπανήσετε περιττά τα χρήματα σας. Καλυτερεύουν τα πράγματα από τα μέσα Αυγούστου και μετά.

Είστε σε μία φάση γενικής ανανέωσης εξωτερικά και εσωτερικά. Ανατροπές από σύντροφο η συνεργάτη. Προσοχή στις ξαφνικές αλλαγές σχεδίων στα επαγγελματικά σας. Μια νέα σχέση ή συνεργασία θα σας απορροφήσει έντονα. Απρόσμενες καθυστερήσεις στα πράγματα που σας ενδιαφέρουν.

Έχετε μια διάθεση να αποτραβηχτείτε από όλα. Να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Πολλές απαιτήσεις από τους άλλους θα σας τσιτώσουν λιγάκι. Από τις 20 Αυγούστου ταχτοποιείτε πράγματα σπιτιού και προσωπικά. Μην εκνευρίζεστε χωρίς λόγο.

Έντονη κοινωνικότητα και σχεδιασμοί έρχονται στην υλοποίηση τους. Στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις και όχι στους τρίτους. Προσοχή στο παρασκήνιο. Μην κάνετε πολλά πράγματα μαζί και αναλάβετε περιττές δράσεις. Κίνδυνος υπερκόπωσης. Γενικά λάμπετε κα περνάτε ευχάριστα αλλά μην αγχώνεστε άδικα.

Ιδιαίτερα νευραλγικός μήνας για σας. Μην πιέζεται τα πράγματα. Κρυφά φλερτ και μυστικά ραντεβού. Επίσης δεν αποκλείετε κάποια αγοραπωλησία ακινήτου. Πολύ καλός μήνας με έντονο παρασκήνιο που σας αρέσει. Αναταραχές στα επαγγελματικά σας.

Θέλετε να ταξιδέψετε ή να πραγματώσετε πράγματα. Μην είστε βιαστικοί, πράγμα που μπορεί να έχει νομικό αντίκτυπο. Πολλές επαφές και συμφωνίες όμως προσοχή στο να τις τηρείτε. Γενικά επανεξέταση στην ζωή σας μια και σας έρχονται καινούργια πράγματα.

Ζητάτε ησυχία και θέλετε να χαλαρώσετε. Προσοχή στα οικονομικά σας. Πολλοί θέλετε μια αλλαγή περιβάλλοντος. Από τις 20 Αυγούστου και μετά ίσως θα σας έλθει ένα αρκετά μεγάλο ποσό που δεν περιμένετε. Χρειάζεται καλή διαχείριση τώρα. 

Ευνοούνται οι σχέσεις σας και η καλή διευθέτηση τους τώρα. Θα έχετε μια έντονη αντίδραση σε μια σχέση σας. Προσοχή στις σχέσεις σας με το οικογενειακό περιβάλλον. Από τα μέσα του μηνός ξεκαθαρίζουν τα πράγματα. Θα αποφασίσετε πράγματα, όμως προσοχή να υπάρχει διάκριση και όχι αδικία.

Καθημερινότητα και εργασία. Έχετε μια τάση να πιέζετε τους άλλους, πράγμα που χρειάζεται προσοχή για αποφυγή παρεξηγήσεων. Μια μυστική συνάντηση θα σας βοηθήσει, αρκεί να μην φανερωθεί πριν από την εφαρμογή της. Μην βιάζεστε, χρειάζεται να κάνετε σχέδια πριν δράσετε.