Αστρολογικές Προβλέψεις Απριλίου 2024

Αστρολογικές Προβλέψεις Απριλίου 2024

Ένας νέος κύκλος αρχίζει τώρα. Όμως μην βιάζεστε ακόμη. Είναι καιρός για κατάστρωση νέων στόχων αλλά όχι πριν τις 20 του μήνα. (Ανάδρομος Ερμής). Εφαρμόζετε αργότερα. Η τύχη είναι με το μέρος σας. Έχετε όλη την στήριξη που χρειάζεστε.

Μην ανοίγεστε πολύ και μην ανακοινώνετε τα σχέδια σας. Προσέχετε τι λέτε, γιατί υπάρχει περίπτωση να χάσετε σημαντικούς φίλους. Προσοχή γενικά στις σχέσεις σας. Υπάρχει πολύ πίεση αυτό το διάστημα από κάποιο πρόσωπο. Έχετε νέες ιδέες και υπάρχει πολύ καλή προοπτική.

Πολλές αλλαγές αλλά και διακυμάνσεις στα οικονομικά σας. Καιρός για δουλειά όμως πάντα νομότυπα. Μην ανοίγεστε σε τρίτους κίνδυνος παρεξηγήσεων. Προσοχή στα μέσα μετακίνησης. Πράγματα που έχετε προγραμματίσει μπορεί να αναβληθούν η και να ακυρωθούν.

Έρχονται μεγάλες αλλαγές στην ζωή σας, κυρίως επαγγελματικά. Είναι αρκετά ευνοϊκή αυτή η περίοδος. Μην υποτιμάτε κάποια σημαντικά πρόσωπα. Μην πάρετε ακόμη σημαντικές αποφάσεις. Υπάρχει αρκετό παρασκήνιο και χρειάζεται προσοχή στο τι λέτε.

Αποφύγετε προστριβές με άλλους. Πολύ προσοχή στις σχέσεις σας. Οικονομικά η νομικά προβλήματα προκύπτουν. Αρκετοί από σας χωρίζουν. Από την άλλη αρκετή τύχη στα τυχερά παιχνίδια. Νέα πρόσωπα στα αισθηματικά σας ή κάποια πρόσωπα από τα παλιά επανέρχονται τώρα.

Μην κολλάτε στα πράγματα που δεν έχουν μέλλον. Προχωρήστε την ζωή σας και αναθεωρείστε πράγματα που θέλατε. Προχωρήστε με προσοχή στις λεπτομέρειες. Ίσως υπάρχουν άτομα κοντά σας που άλλα λένε και άλλα εννοούν. Προσοχή πως οδηγείτε. Καθυστερήσεις προκύπτουν στα σχέδιά σας.

Πολύ σημαντικές εξελίξεις στις σχέσεις σας, τόσο προσωπικές, όσο και επαγγελματικές. Πολύ προσοχή για ατυχήματα. Μην ξοδεύετε άσκοπα τώρα. Δεν είναι καιρός για συμφωνίες και αγορές. Μπορεί να κερδίσετε κάποια χρήματα που δεν περιμένετε. Προγραμματίστε σωστά.

Μπορεί να υπάρξει πρόβλημα στα επαγγελματικά σας. Ίσως λοιπόν, αλλάξετε εργασία. Θέματα με παιδιά χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή. Πολύ προσοχή στις σχέσεις σας και ειδικά μην εκνευρίζεστε. Κάτι πολύ καλό έρχεται προς το τέλος του μήνα. Τα αισθηματικά σας βελτιώνονται.

Κάτι πολύ καλό έρχεται στα αισθηματικά σας. Ίσως αποκτήσετε έναν απόγονο τώρα. Καλό είναι να ξεκουράζεστε γιατί νιώθετε αρκετά κουρασμένοι. Κάποιοι ή κάποιος παρεμβαίνει στην ζωή σας και χρειάζεται προσοχή πως θα το διαχειριστείτε. Υπάρχει σημαντική βοήθεια από τρίτους. Καθυστερήσεις σε ότι προγραμματίσετε τώρα.

Η καθημερινότητα και η οικογένεια στο προσκήνιο αυτόν τον μήνα. Ίσως υπάρξει αλλαγή κατοικίας. Προσοχή στα ατυχήματα. Μην βιάζεστε. Έντονη κοινωνικότητα. Μην ρισκάρετε σε επενδύσεις ή δαπάνες τώρα. Καλή προοπτική στα αισθηματικά σας. Μικροεπισκευές στο σπίτι.

Θέματα παιδιού και οικονομικών προκύπτουν αυτό το διάστημα. Σχεδιάστε προσεκτικά αυτό που θέλετε. Σκέψεις για αλλαγή στέγης. Το οικογενειακό περιβάλλον φαίνεται ότι σας πιέζει αρκετά. Μην εκνευρίζεστε με τους άλλους. Οι στόχοι σας φαίνεται ότι υλοποιούνται τώρα. Θα υπάρξουν όμως καθυστερήσεις έως τις 22 του μήνα.

Τα οικονομικά σας στο προσκήνιο αυτόν τον μήνα. Υπάρχει ένα δίλημμα στο τι θέλετε να κάνετε με την ζωή σας, πως θα προχωρήσετε. Μην αποφασίσετε τώρα. Σταματήστε να σκέφτεστε συναισθηματικά. Βάλτε πρώτα την λογική. Κάποιο ταξίδι θα έχει περισσότερα οφέλη από όσο περιμένετε. Έχετε έντονο μαγνητισμό.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Να διαβάζετε πάντα και τον Ωροσκόπο σας. Είναι πολύ σημαντικός και δηλώνει τον Πρώτο οίκο του γενέθλιου Ωροσκοπίου μας, δηλαδή το ΕΓΩ και το σώμα μας. Ο Ωροσκόπος καθορίζεται από την ώρα γέννησης μας. Εάν δεν τον γνωρίζετε μπορείτε να στείλετε μήνυμα με την ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης και θα σας απαντήσω. 

FACEBOOK –Koumousis Spiridon
Ευχαριστώ!