Στα Ψιλά... Big Week Edition

Στα Ψιλά... Big Week Edition

Μια ακόμα σημαντική επιτυχία για τον δήμο Μοσχάτου - Ταύρου και τον δήμαρχο προσωπικά, ο οποίος κατάφερε να αποσπάσει - για παντελώς άγνωστο λόγο- ένα ακόμα παντελώς άγνωστο βραβείο. Παράλληλα, παραμένει παντελώς άγνωστο σε ποιον τομέα βελτιώθηκε η ζωή των δημοτών. Πλήθος δημοτών βγήκε στους δρόμους της πόλης για να πανηγυρίσει τη σπουδαία νίκη.

Εξαγριωμένη ομάδα Ολλανδών επενδυτών προσπάθησε -μάταια- να σπιλώσει τη μεγάλη επιτυχία του Έλληνα Δημάρχου, αρπάζοντας μέσα από τα χέρια του ένα ρημαδο-οικόπεδο σε κάποια γωνιά του Ταύρου, παρά τις πολυετείς και επίμονες προσπάθειές του. 
Ωστόσο, η προκλητική ενέργεια των βάρβαρων εισβολέων δεν έμεινε αναπάντητη, καθώς ο Δήμαρχος Μοσχάτου - Ταύρου ανακοίνωσε πακέτο κυρώσεων, με πρώτο και σκληρότερο μέτρο την καθολική απαγόρευση κατανάλωσης gouda σε όλα τα σαντουιτσάδικα της πόλης. 

Μάλιστα, εξήγγειλε πολυάριθμες ανοιχτές συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου σε κάθε γωνιά του Ταύρου, όπου κάθε φορά θα αποφασίζεται πως στην επόμενη συνεδρίαση θα ληφθούν αποφάσεις επί του θέματος.
Αποκλειστικές πηγές της Φαρμακόγλωσσας αναφέρουν πως η συγκεκριμένη δράση θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με το υπουργείο Τουρισμού και θα φέρει τον τίτλο "Ταξίδεψε σε μέρη που δεν έχεις ξαναδεί".

Χαράς ευαγγέλια για τους πολίτες του εξωτικού Ταύρου, καθώς η δημοτική Αρχή εξήγγειλε -σε πανηγυρικούς τόνους όπως αρμόζει στην περίσταση- την κατασκευή ΚΑΠΗ! Ο δήμος μας αποδεικνύει περίτρανα για μία ακόμη φορά πως παραμένει πιστός στις δεσμεύσεις του, εξαγγέλλοντας για μία ακόμη φορά ένα έργο που έχει εξαγγείλει δεκάδες φορές, δίνοντας νέα διάσταση στη φράση "νιος ήμουνα και γέρασα".

Όμως τα καλά νέα για τους Ταυριώτες δεν σταματούν εδώ, καθώς η δημοτική Αρχή έχει ρίξει πλέον όλο της το βάρος στην συγκεκριμένη κοινότητα! Οι νέοι λαμπτήρες τεχνολογίας led που τοποθετήθηκαν στο γήπεδο του Άγιαξ αλλάζουν ριζικά τη μορφή της περιοχής, καθώς -σύμφωνα με το σχέδιο- τα βράδια που δεν υπάρχουν αγώνες θα στρέφονται προς τα έξω, μπας και δουν φωτισμό στις γειτονιές τους οι περίοικοι.

Φυσικά, η επιλογή του γηπέδου του Άγιαξ μόνο τυχαία δεν ήταν από τη διοίκηση του Δήμου, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για νέο χτύπημα στους Ολλανδούς. Μέχρι στιγμής, οι φήμες που θέλουν τον Ajax να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο μετακόμισής του από το Amsterdam Arena στο γήπεδο "Χάρης Παυλίδης", στα πρότυπα της μετακόμισης του Οδυσσέα Μοσχάτου (πρώην Γλυφάδας) δεν έχουν επιβεβαιωθεί. Αν επιβεβαιωθούν θα πρόκειται για ένα σημαντικό πλήγμα στους κουτόφραγκους που πήγαν να τα βάλουν μαζί μας.

Έκτακτη συνεδρίαση πραγματοποίησε ο δήμος Μοσχάτου - Ταύρου προκειμένου οι Δημοτικοί Σύμβουλοι να συναινέσουν εντός δύο ωρών και μέσω e-mail στην έγκριση κανα-δυο ψωροεκατομμυρίων για την προμήθεια καυσίμων για τα οχήματα του Δήμου. Στις προσχηματικές και λαϊκίστικες αντιδράσεις των υπόλοιπων παρατάξεων ότι το θέμα και καλά δεν ήταν έκτακτο και θα έπρεπε να ακολουθηθούν οι νόμιμες διαδικασίες, υψηλόβαθμο στέλεχος της δημοτικής αρχής φέρεται να δήλωσε έκπληξη, καθώς θεωρούσε πως ο στόλος των δημοτικών οχημάτων έχει αντικατασταθεί από ηλεκτροκίνητα.

Σε αλλαγή καταστατικού προσανατολίζονται να προχωρήσουν οι Σύλλογοι και Συλλογικότητες του Δήμου μας, καθώς έπειτα από τις πρόσφατες εκλογές τους θεωρείται βέβαιο πως οι διαδικασίες θα κρίνονται άκυρες εάν σε αυτές δεν συμμετέχουν ως υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης.

Παράλληλα, μελετάται σχετική ρύθμιση ώστε όλα τα ανέκδοτα να ξεκινούν με τη φράση "Ήταν ένας Κρητικός, ένας Πόντιος και ένας Δημοτικός Σύμβουλος της Μείζονος Αντιπολίτευσης...".

Κλείνοντας, οφείλω να σας ενημερώσω πως η εμφάνιση της Φαρμακόγλωσσας στα social media θα πραγματοποιηθεί όταν ολοκληρωθεί η συλλογή υπογραφών με το σχετικό αίτημα. Μέχρι στιγμής έχουν υπογράψει αποκλειστικά στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης νομίζοντας ότι πρόκειται για λίστα υποψηφίων κάποιου συλλόγου.