Στα Ψιλά... (ΚΙΝΑΛ, Photobombing και Αεροδρόμιο στον Ταύρο)

Στα Ψιλά... (ΚΙΝΑΛ, Photobombing και Αεροδρόμιο στον Ταύρο)

Πρωί Κυριακής και με κομμένη την ανάσα, όπως ολόκληρος ο πλανήτης, παρακολουθώ τις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ. Εις εκ των υποψηφίων αποφάσισε να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στον Ταύρο μας (οποία τιμή!). 
Της ψηφοφορίας ακολούθησαν, ως είθισται, οι αναμνηστικές φωτογραφίες και οι καθιερωμένες on camera δηλώσεις. 
Και ενώ τα παρακολουθούσα όλα αυτά, τι μου' ρθε ξαφνικά της Χριστιανής και πήγα και θυμήθηκα τον συγχωρεμένο τον Μητσάρα; 
Ξέρετε, τον συμπαθή τύπο που στηνόταν πίσω από τους διάσημους ηθοποιούς για να μπει στο κάδρο της φωτογραφίας. Πως μου' ρθε στο μυαλό; Άβυσσος ο νους του ανθρώπου...

Σε ρυθμούς τεχνικού σχεδίου, δημοτικών τελών και προϋπολογισμών κινείται τον Δεκέμβρη, όπως κάθε χρόνο, το Δημοτικό Συμβούλιο. Όλες οι παρατάξεις του Δήμου μας θα καταθέσουν τις ρεαλιστικές προτάσεις τους για ένα καλύτερο αύριο. Έργα που ουδέποτε πρόκειται να υλοποιηθούν, αλλά "γράφουν" ωραία στις ανακοινώσεις και τα διαφημιστικά φυλλάδια.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της στήλης, η μείζονα αντιπολίτευση θα προτείνει τη δημιουργία αεροδρομίου στον Ταύρο, με το αφοπλιστικό επιχείρημα πως και τα Σπάτα έχουν. 

Η πλειοψηφία θα καταγγείλει τη μείζονα αντιπολίτευση για λαϊκισμό. 
Η μείζονα αντιπολίτευση θα προχωρήσει σε συλλογή υπογραφών για την πραγματοποίηση του έργου. 
Η πλειοψηφία θα εκδώσει φυλλάδιο (με δικά σας έξοδα) για να καταγγείλει τη μείζονα αντιπολίτευση. 

Η μείζονα αντιπολίτευση θα κάνει αναρτήσεις στο Facebook (με δικά της έξοδα) για να καταγγείλει την πλειοψηφία. 

Η πλειοψηφία θα προτείνει ως δική της ιδέα την δημιουργία αεροδρομίου και θα εγγράψει στον προϋπολογισμό δαπάνη για σχετική μελέτη. 

Η ελάσσονα αντιπολίτευση θα καταγγείλει πλειοψηφία και μείζονα αντιπολίτευση για καταστροφή του οικοσυστήματος και του ενδιαιτήματος κορμοράνων που ζουν στην περιοχή, θα καταθέσει σχέδιο ψηφίσματος για τη σωτηρία των κορμοράνων και θα προτείνει την κήρυξη της 25ης Δεκεμβρίου ως επίσημη αργία υπέρ της μνήμης των κορμοράνων. 

Η πλειοψηφία θα καταγγείλει την ελάσσονα αντιπολίτευση για λαϊκισμό και θα προτείνει την κήρυξη της 25ης Δεκεμβρίου ως ημιαργίας. Η παράταξη που πρόσκειται στο Κομουνιστικό Κόμμα θα καταγγείλει τη λυκοσυμμαχία ΕΟΚ και ΝΑΤΟ και τον αμερικανικό ιμπεριαλισμό και θα απέχει από τη διαδικασία. 

Με τούτα και με κεινα ξέχασα να σε ρωτήσω. Εσύ σέλφι με τον Γιώργο τον Παπανδρέου έβγαλες;