Στα Ψιλά... γράφει η Φαρμακόγλωσσα

Στα Ψιλά... γράφει η Φαρμακόγλωσσα

Μια ακόμη μεγάλη πρωτιά για τον Δήμο Μοσχάτου - Ταύρου σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης. 

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το Κέντρο Επιχειρήσεων έλαβε 46 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων και μεταφορά ατόμων σε ασφαλή σημεία, τις περισσότερες από κάθε άλλο δήμο στη χώρα. 

"Το γεγονός αυτό αποδεικνύει ότι οι τηλεπικοινωνίες στον Δήμο μας λειτούργησαν άψογα", θα μπορούσε να υποστηρίξει η δημοτική αρχή. 

"Ανθρώπινη πόλη, σύγχρονος Δήμος", σαν να λέμε. 

 

Με χορηγούς θα κυκλοφορούν εφεξής όλα τα μέλη της διοίκησης του δήμου, ως απάντηση στην πρωτοφανή (;;;;) ενέργεια αθλητικών σωματείων της πόλης κατά την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. 

Η αρχή έγινε -σε πειραματικό στάδιο- από προβεβλημένο στέλεχος της πλειοψηφίας, το οποίο εγκαινίασε τη συνεργασία του με γνωστή αθλητική φίρμα, στην πρόσφατη διανομή φυλλαδίων στους δρόμους του Μοσχάτου. 

"Πάρτε καλέ κύριε ένα φυλλάδιο. Έτσι κι αλλιώς εσείς το έχετε πληρώσει", θα μπορούσαν να φωνάζουν οι διανομείς... 

"Κι αυτό το έργο μακέτο είναι", ακούστηκε να φωνάζει από το χρονοντούλαπο της Ιστορίας πρώην πρωθυπουργός... 

 

Λογικό να στηρίζει την απογραφή ο δήμαρχος της πόλης. Είναι μια καλή στιγμή να μετρήσει πόσα στελέχη έχουν απομείνει στην παράταξή του. Γιατί... "ωραίοι είμαστε, αλλά πόσοι είμαστε", που έλεγε προ δεκαετίας γνωστός ηθοποιός, προτού μας προτρέψει να πλένουμε τα χέρια μας πολύ σχολαστικά. 

 

Μαλλιοτραβήχτηκαν ο Δήμαρχος με τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο της περασμένης εβδομάδας. 

Αφορμή οι ενημερωτικοί ιστότοποι του δήμου και τα πρόσωπα που -σύμφωνα με τον κ. Ευθυμίου- τους χρηματοδοτούν. 

 

Στο μαλλιοτράβηγμα δεν συμμετείχε -για... προφανείς λόγους- ο επικεφαλής της ελάσσονας αντιπολίτευσης.