Σφηνάκια με γέλιο

Σφηνάκια με γέλιο

Χριστός Ανέστη, όπως μας ειδοποιούν από το κοντρόλ, όλα καλά και φέτος!

Αποφυλακίστηκε η Εύα Καϊλή με ηλεκτρονικό βραχιόλι και πάνε να πιάσουν τώρα τον Γεωργούλη οι Βέλγοι. Μη μείνει Έλληνας ευρωβουλευτής έξω από τη φυλακή…

Φωτο: Εκτροφείο υπόδικων στο Βέλγιο

Ντιμπέιτ με τον Μητσοτάκη, ζητάει ο Αλέξης Τσίπρας σε κάθε τόνο και πολύ έντονα, ενώ κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι τον αποφεύγει όπως ο εξαποδώ το λιβάνι.
Είναι κάτι σαν να ζητάει ο Φατσέας να αναμετρηθεί στη γραμματική με τον Μπαμπινιώτη και να τον κατηγορεί ότι δεν δέχεται επειδή είναι αγράμματος!

Φωτό αρχείου απο παλαιότερο debate

Πιστός στο Κυριακάτικο ραντεβού του με τους πολίτες στα social media με τον απολογισμό του έργου του ο Πρωθυπουργός. Οι αναρτήσεις του βέβαια είναι τόσο μακροσκελείς που τις διαβάζουν μόνο ο Γεραπετρίτης, ο Άδωνις και μια θεία του Θεοδωρικάκου από την Λακωνία.

Γεμάτες οι εκκλησίες προεκλογικά με πολιτευτές, σε βαθμό που οι πολίτες έπρεπε να βάλουν μέσον για να εκκλησιαστούν. Κι επειδή το μέσον είναι συνήθως οι πολιτευτές, καταλαβαίνετε το αδιέξοδο που δημιουργήθηκε χρονιάρες μέρες.

Φοβερό πάνελ τις προάλλες στον ΣΚΑΙ, όπου είχαν καλέσει την Τσαπανίδου, αλλά τελικά αγόρευσε μόνος του ο Πορτοσάλτε που μπερδεύτηκε και νόμιζε πως είναι κυβερνητικός εκπρόσωπος, αλλά όταν τον ρώταγε η Τσαπανίδου διάφορα άβολα, θυμόταν πως είναι δημοσιογράφος και την παρέπεμπε στο Μαξίμου για απαντήσεις.

Με ελληνικό «χρώμα» διαβάζουμε πως θα γίνει η στέψη του βασιλιά της Αγγλίας Καρόλου. Ντοκιμαντέρ με υπογραφή Ελληνίδας κειμενογράφου των ανακτόρων, ελληνικό λάδι, αρνιά από την Βαρβάκειο, κατσικάκι Νάξου και γραβιέρα Κρήτης για την δεξίωση, ενώ για ατραξιόν της βραδιάς συζητούν εμφάνιση του Γιώργου Μάγκα μαζί με τον Σπύρο Μπιμπίλα στα χορευτικά.

Φωτό: Ένα στέμμα (τι άλλο να βάζαμε;)

Μεγάλο μπλέξιμο έχει δημιουργηθεί με τα παγκάκια στην νέα παιδική χαρά στην πλατεία της Παναγίτσας στον Ταύρο. Όλα τα παγκάκια γράφουν το όνομα του δημάρχου, με αποτέλεσμα οι πολίτες να νομίζουν πως είναι ρεζερβέ και να μην κάθονται. 

Φωτό: Παγκάκι ρεζερβέ

Στα άλλα τα παγκάκια δε, αυτά στην πλατεία, τα «χάι τεκ» με το γουάη φάη, πάνε οι γέροι και μόλις κάτσουν μια ώρα φορτίζουν και τρέχουν σαν τα κοτόπουλα πέρα-δώθε και τσακώνονται με τα παιδάκια στην παιδική χαρά, για τη σειρά στην τραμπάλα! Μόλις ξεφορτίσουν, πάνε και ξανακάθονται και οι περίοικοι φυσικά έχουν βρεί τον μπελά τους και μαζεύουν υπογραφές για να μην ξαναγίνουν έργα στον Ταύρο.

Φωτό: Παγκάκια με φορτιστή γέρων