Από το Α έως το Ω (Season 1 - Episode 2)

Από το Α έως το Ω (Season 1 - Episode 2)

Αντιδημαρχοποιείται και το κουβούκλιο του ασανσέρ μιας εργατικής πολυκατοικίας στον Ταύρο, ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης της περήφανης στάσης του, που περιμένει εδώ και χρόνια να κάνει καμιά βόλτα.

Βαθύτατα συγκινημένοι οι νέοι αντιδήμαρχοι,  στέλνουν τις ευχαριστίες τους στον δήμαρχο, αφού επιτέλους αναλαμβάνει έργο και η πρώην αντιπολίτευση, που οι κακές γλώσσες λένε,  ότι απείλησε να ξαναγίνει αντιπολίτευση.......

Γνωστοί κακεντρεχείς το πηγαίνουν και παραπέρα, αφήνοντας υπονοούμενα για προκαθορισμένες συναλλαγές, αλλά η στήλη δεν το πιστεύει διότι δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ στην ιστορία αυτό.

Δίπλωμα προπονητού β κατηγορίας ποδοσφαίρου θα απονείμει η ΕΠΟ τιμητικά σε τρία στελέχη της αντιπολίτευσης, λόγω της προσήλωσης στο άθλημα με την παρουσία τους σε πάνω από 226 αγώνες ποδοσφαίρου σε 3 χρόνια.

Ενεργοποιείται στην διοίκηση το ευρωπαϊκό πνεύμα, με πολλούς αντιδημάρχους σε ένα πόστο και έχουν χάσει τον ύπνο τους δελφίνοι της παράταξης, μην τυχόν διπλώσει η θέση και χάσουν όλη την δόξα από τις τεράστιες επιτυχίες.

Ζητείται αντιδήμαρχος, που να έχει πάνω από 300 ψήφους, για κάλυψη θέσεως νέας μοντέρνας αντιδημαρχίας.

Ημερολόγια θα μοιράσει με το έργο της διετίας η δημοτική αρχή με δώρα στους δημότες κουπόνια, για να λάβουν μέρος σε λαχειοφόρο αγορά και κλήρωση, με δώρο για τον μεγάλο νικητή μια θέση αντιδημαρχίας άνευ χαρτοφυλακίου.

Θεωρίες συνομωσίας διαφαίνονται στην παράταξη της δημοτικής αρχής, διότι μέλος της, έκανε λάικ σε ποστ της Μαρίνας Πατούλη, με αποτέλεσμα να σταματήσουν τα έργα της παραλίας του Μοσχάτου.

Ιερό σταυρό από τα Ιεροσόλυμα θα απονείμει ο Αρχιεπίσκοπος σε τρία μέλη της αντιπολίτευσης, για την προσήλωσή τους στα θρησκευτικά καθήκοντα, διότι έχουν παρακολουθήσει 37 δοξολογίες, 56 Θείες Λειτουργίες και 44 μνημόσυνα τα τελευταία 3 χρόνια.

Κρίσιμη συνάντηση είχε αντιδήμαρχος με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος δεσμεύτηκε, τα θέματα να συζητηθούν σε άλλη συνάντηση στον δήμο, από όπου θα συμφωνηθεί να υπάρξει και άλλη συνάντηση στο υπουργείο για να ξανασυζητηθούν.

Λάθη και κακοτεχνίες στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου στον Ταύρο, βλέπει ανεξάρτητος σύμβουλος, όπου 30 χρόνια ήταν σύμβουλος της πλειοψηφίας και το 1988 που ήταν αντιπολίτευση, είχε καταγγείλει τις ίδιες κακοτεχνίες.

Μεγάλο γκελ στο Σαξονικό κοινό έκανε ο πρωθυπουργός, με την απλότητά του και τις αφοπλιστικές του απαντήσεις. Όταν δήλωσε ότι γύρισε στην Ελλάδα που βρήκε μια καλή δουλειά,  σε μια χώρα ευκαιριών, όλοι πια στο Βασίλειο, θέλουν να μεταναστεύσουν στην Ελλάδα.

Νίκη Παπανδρέου προβλέπει εταιρία δημοσκοπήσεων, που το 2019 είχε προβλέψει νίκη Τσίπρα.

Ξυραφάκια κάνει δώρα σε πολίτες υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, προς αλίευση ψήφων διανοούμενων ψηφοφόρων. 

Ο καιρός γαρ εγγύς, φώναζαν οπαδοί της Ελληνικής Λύσης, που το φώναζαν παλαιότερα και με τον ΛΑΟΣ .

Περισυλλογή και σκεπτικισμός επικρατεί στην τοπική παράταξη που υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, στις συζητήσεις που συνεχίζονται για τα αίτια της ήττας του 2010......

Ράκος είναι τον τελευταίο καιρό, στέλεχος της συμπολίτευσης και γνωστή για τις σοσιαλιστικές της ιδέες, λόγω του ποσοστού του Παύλου Χρηστίδη που καταρρέει. Έτσι μετά τις βαρύγδουπες δηλώσεις της για την στήριξη των νέων ανθρώπων στην πολιτική, εν τέλει θα στηρίξει Τζωρτζ.

Συμμαχίες πολλών δυνάμεων προβλέπεται να γίνουν στις επερχόμενες εκλογές. Ακούστηκε από κακούς, ότι σε μια συνάντηση 7 προσωπικοτήτων, συμφώνησαν σε όλα, εκτός από το ποιος θα ηγηθεί, αφού θέλουν να ηγηθούν και οι επτά.

Τριακόσιες ντουντούκες θα παραγγείλει ο δήμος για τα φετινά Χριστούγεννα, μετά την τεράστια επιτυχία που είχε πέρυσι το σχέδιο με πλούσιο πρόγραμμα που ακούγονταν από τις κολόνες, με μίξεις Ρέμου με ώ κρίσμας τρή.

Υπερήλικες πολίτες και 12χρονα κοριτσάκια, κάνουν βόλτα σκύλους 70 κιλών, τηρώντας πάντα τους κανόνες, με λουράκια για 7 κιλά κανίς.

Φακούς παίρνουν για την νύχτα οι Ταυριώτες, αφού κανείς δεν γνωρίζει, ποια φώτα θα λειτουργούν καθημερινά και σε ποια σημεία.

Χαιρέτα μου τον πλάτανο με τις καινούριες βρύσες, είναι το νέο σύνθημα της παράταξης του ΚΚΕ για τα τοπικά δρώμενα.

Ψωμί φωνάζεις και είσαι πλούσιος, παιδεία φωνάζεις και είσαι αμόρφωτος, ελευθερία φωνάζεις και σε δέρνει η σύζυγος αν αργήσεις 3 λεπτά. Μια από τα ίδια και φέτος.

Ωραία περνάμε στην εξοχή....... Εις το επανιδείν .