Από το Α έως το Ω - Επετειακή Έκδοσις (ένεκα γεννεθλίων...)

Από το Α έως το Ω - Επετειακή Έκδοσις (ένεκα γεννεθλίων...)

Αν νομίζατε οτι θα γλιτώσουν οι συντάκτες του CityStatus απο τη σάτιρα της στήλης, κάνατε λάθος. 
Επειδή λέει ο Μπιθυμήτρης οτι είναι αξιόλογοι και σοβαροί, νομίζετε οτι είναι υπεράνω σάτιρας; 

Βαριά το έχει πάρει η Αγγελική Παππά που δεν αδυνατίζει ο Μπιθυμήτρης. Βαριά το έχει πάρει κι η ζυγαριά της, αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Μάλλον η ζυγαριά θα τα φτύσει νωρίτερα απο την ελπίδα…

Γράψατε κανένα άρθρο; 
Η φράση που αντηχεί μόνιμα στα αυτιά των συντακτών του CityStatus, ενώ παράλληλα βλέπουν εφιάλτες με την Τσαμπάζη να τους κυνηγάει με ένα πληκτρολόγιο και να τους πετάει στο κεφάλι κοκα-κόλες (μπας και την χωνέψουν). Γεμάτες!

Δίδυμα απέκτησε ο Πάνος Αδαμαντίδης και οι φήμες που τον θέλουν να περπατάει παραμιλώντας τα βράδια, με τα μάτια πρησμένα, πέριξ της Παναγίτσας, είναι απόλυτα ακριβείς. Τον είδε κι ο Γαβαλάς και το είπε στον Μπιθυμήτρη που μου το είπε για να το γράψω εδώ.

Είχε δεν είχε η οδοντίατρος Κατερίνα Σαραντοπούλου, το έκανε το θαύμα της. Μετά το άρθρο “Στοματική υγιεινή και καρδιακές παθήσεις”, αυξήθηκε η δουλειά των καρδιολόγων που με την σειρά τους έστελναν τους ασθενείς στους οδοντιάτρους. Έτσι γίνεται δουλίτσα…

Ζήτω το CityStatus φωνάζει η Μπιλλίνη κάθε φορά που βλέπει τη Βίκυ, νομίζοντας οτι είναι το αφεντικό…

Ηλεκτρική χτένα λανσάρει προσεχώς ο Νίκος Γαβαλάς, στο πλαίσιο επέκτασης της επιχειρηματικής του δραστηριότητας. 
Πρώτος του πελάτης, ο Γιάννης Καρακάσης. 
Ναι. Κι εμάς μας φάνηκε λίγο περίεργο…

Θόλωσε το μάτι του Κανέλλου όταν είδε τον Μπιθυμήτρη να ανεβάζει βίντεο αντί για άρθρο. 
Η απάντηση ήταν ακαριαία, με εμφανίσεις την ίδια μέρα σε kontra, open, art, messinia tv, kriti tv και nickelodeon, όπου μίλησε για μια σειρά απο θέματα όπως το e-λιανικό και…ε, αυτό. Το e-λιανικό!

Ιδιωτική πρωτοβουλία στα καλύτερα της. Η συνεργασία Αγγελικής Παππά και Χριστιάνας Καραγιαννίδη, αποδίδει τα μέγιστα. 
Συνταγές = Φαγητό = Κιλά = Διατροφολόγος. 
Καλές δουλειές κορίτσια!

Κρατική επιδότηση για την κατασκευή σιδηροδρομικής γραμμής που θα συνδέει Ταύρο με Χαριλάου Τρικούπη, διεκδικεί το Εξπρές του Μεσονυκτίου. Γιατί ένα χούι με το ΠΑΣΟΚ το έχουμε όσο να 'ναι…

Λαμπρές εκδηλώσεις (ΔΕΝ) έγιναν για την συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του CityStatus. Λίγο ο κορονοϊός, λίγο η ακαταλληλότητα του χώρου που επιλέχθηκε, αφού στην πρόσκληση αναποκρίθηκαν ίσα με τρία άτομα (τρία μαζί με τον Μπιθυμήτρη), οι εορταστικές εκδηλώσεις αναβλήθηκαν για μετά την πανδημία.

Μανίκας όνομα και πράμα. Πολύ μανίκι τραβάει αυτό το παιδί. Κάνοντας τα πρώτα του συγγραφικά βήματα και θέλοντας να κάνει διεθνή καριέρα σκέφτηκε να ξεκινήσει απο site του Ταύρου, μιας και έχει και σταθμό ΗΣΑΠ που συνδέεται με την γραμμή του αεροδρομίου. Είπαμε, ένα βήμα τη φορά.

Νέοι ορίζοντες ανοίγονται με την συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του site. 
Δεν έχουμε ιδέα ποιοί, αλλά ελπίζουμε μέχρι να βγεί το 2022 να έχουμε σκεφτεί κάτι. 
Κάτι έξυπνο, όχι κάτι γενικώς.

Ξέρει πολλά αλλά…λέει και πολλά. Αυτή η Φαρμακόγλωσσα, όλους τους πιάνει στο στόμα της και δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω. Εν τω μεταξύ, μια φορά που άφησε να πέσει κάτω κάτι, έστειλαν μήνυμα απο δημοτική παράταξη να ρωτήσουν γιατί δεν τους σατίρισε κι αν είναι παρεξηγημένη.
Έλα Παναγία μου.

Ο Άρης στη Σελήνη έγραφε ο Κουμούσης στις αστρολογικές προβλέψεις του προηγούμενου μήνα. Όμως η Μπιλλίνη με τη στραβομάρα της διάβασε “ο Άκης” και νομίζοντας πως αρχίζει πάλι η Λάμψη αλλά με πρωταγωνιστή τον Πετρετζίκη, έχει στηθεί εδώ και μια εβδομάδα και περιμένει να βάλει ο Αντ1 το επόμενο επεισόδιο. 
Προς το παρόν γελάμε, αλλά λέμε την άλλη βδομάδα να της το πούμε. Κρίμα είναι…

Πυρ και μανία η Τσαμπάζη με τον Μπιθυμήτρη, που δεν της αποκαλύπτει τους δυο ανώνυμους συντάκτες της σατιρικής στήλης. 
Έτσι έχει δύο λιγότερους να βασανίζει και δεν της βγαίνει συμμετρική η γκρίνια.

Ραντεβού για συνεδρία με την ψυχολόγο μας, Ελένη Βασιλοπούλου έκλεισε ο Μπιθυμήτρης. 
Είναι η μόνη στην Αθήνα που δέχτηκε να τον δεί, μιας και οι προηγούμενοι τρείς του έχουν κάνει ασφαλιστικά μέτρα. 
Το ίδιο και οι προηγούμενοι δυο διατροφολόγοι, ενώ το ίδιο ετοιμάζεται να κάνει και η τωρινή διατροφολόγος (καταλάβατε ποιά, ε;)

Στόρι στο Ινσταγκραμ με φαγητά ή με την σκυλίτσα της ανεβάζει συνήθως η Μαριλένα. Εκτός απο τις φορές που ανεβάζει στόρι με φαγητά. Ή με την σκυλίτσα της. Εν τω μεταξύ αν όντως τα τρώει όλα αυτά που ανεβάζει και δεν παίρνει γραμμάριο, δεν έχει καμμία δουλειά να γράφει στο site μας (ακούστηκε να λέει η Κουταλίνα στον Μπιθυμήτρη, ο οποίος παίρνει 3 κιλά απλά επειδή θα σκεφτεί τι θέλει να φάει).

Το πτυχίο του στην διοίκηση επιχειρήσεων πήρε ο νεότερος της παρέας, Ιγνάτιος Σταμπολόγλου. Το ευτύχημα είναι οτι δεν έγινε αθλητικογράφος όπως ήθελε αρχικά, όμως κατάφερε να πραγματοποιήσει κι αυτή την επιθυμία του γράφοντας αθλητικά στο CityStatus. 
Περιμένουμε τώρα να πάρει πτυχίο αθλητικού συντάκτη ο Κανέλλος, για να υπάρχει μια ισορροπία.

Υπέροχο ταξίδι ομορφιάς υπόσχεται ο Γαβαλάς (αυτός κι ο Χόντος). 
Και πήγε ο Μπιθυμήτρης να γίνει όμορφος (εξωτερικά, γιατί εσωτερικά είναι ήδη) και τον μαρινάρισε, τον έβαλε κάτω απο μια ψησταριά και τον έβγαλε μωβ. 
Απο τότε έχει να περάσει κάτω απο τις γραμμές ο συμπαθής αρχισυντάκτης. 
Μέχρι Πειραιώς φτάνει κι αυτό επειδή πρέπει να πάει στη διατροφολόγο, που κι εκεί θα φοβάται να πάει σε λίγο.

Φαεινή ιδέα είναι όταν έχεις δυο συντάκτριες μαγειρικής, έχεις πάρει 12 κιλά σε ένα χρόνο απο τις συνταγές τους κι αποφασίζεις να φέρεις κι έναν τρίτο, τον σεφ Τάσο Τουρμούσογλου, να γράφει κι αυτός στη μαγειρική. 
Μπράβο Μπιθυμήτρη! Θα πεθάνουμε χοντροί!

Χαρούμενη η Σοφία Κούκη, με την απήχηση που έχουν τα πολύχρωμα μολύβια της, τα αρκουδάκια, οι ζωγραφιές και τα ροζ χαρτάκια που ανεβάζει στο Facebook. Απήχηση στους μεγάλους. Τα μικρά θέλουν playstation. Όλοι οι παιδαγωγοί το ξέρουν αυτό Σοφία!

Ψάχνει τρύπα να κρυφτεί ο Στέρπης, γιατί άργησε 4 λεπτά να στείλει στην Τσαμπάζη το άρθρο του. 
Φαίνεται πως την φοβάται τόσο πολύ που έγραψε άρθρο με σπασμένο χέρι. 
Αν τους πληρώναμε κιόλας, θα βγαίναμε πρώτοι στα “Best Places to Work”…

Ωραία περνάμε εδώ στο CityStatus. 
Είμαστε όλοι μια υπέροχη παρέα, μια δεμένη ομάδα, γεμάτη αγάπη και χαμόγελο και ευχάριστους ανθρώπους και την Τσαμπάζη.

Nίκο, Αγγελική, Δημήτρη, Χριστιάνα, Κουταλίνα, Πάνο, Κάτια, Έλενα, Ιγνάτιε, Μαριλένα, Σπύρο, Σοφία, Γιάννη, Νίκο, Ελένη, Βίκυ, Τάσο, Γιάννη, Express και Φαρμακόγλωσσα!
Σας ευχαριστούμε για όλα!
Είστε όλοι ξεχωριστοί και υπέροχοι.
Η παρουσία και η συμμετοχή σας στο CityStatus, κάνει την διαφορά και σας ευχαριστούμε για αυτό.

Ευτυχισμένα γεννέθλια σε όλους μας λοιπόν, γιατί όλοι μαζί είμαστε το CityStatus!