Από το Α έως το Ω (του χρίσματος το κάγκελο...)

Από το Α έως το Ω (του χρίσματος το κάγκελο...)

Αρχίζει η εβδομάδα των παθών, για τις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ .Κυρίως  ανησυχούν πολλοί τοπικοί παράγοντες για το αποτέλεσμα.......

Βέβαιον είναι ότι η ανησυχία αυτή, έχει να κάνει και με τις εκλογές του 23 και υπάρχει φόβος μεγάλος για αλλαγή

Γιατί θα αρχίσουν πάλι να κυνηγούν το χρίσμα ,γνωστοί και άγνωστοι πολύπειροι παράγοντες ,που δεν έχουν κόμμα εδώ και χρόνια ή έχουν αλλάξει κόμματα σύμφωνα και με την λογική <<να είμαι παρών παντού>>.

Δεν θέλουν πάντως με τίποτα να βγει συγκεκριμένος υποψήφιος , με τον φόβο ότι τα ποσοστά του κινήματος θα ανέβουν και θα τρέχουν για χρίσμα πάλι, όπως τον παλιό καλό καιρό που η Χ.Τρικούπη είχε γεμίσει μέλια και σιρόπια ,πάντα για το καλό του τόπου, εξηγούμαι.

Εν τω μεταξύ ,κοιτάνε και προς την ΝΔ ,διότι έχει και εκεί χρίσμα, που έχει μείνει ανεκμετάλευτο εδώ και χρόνια.

Ζητείται χρίσμα από μεγάλο ή μεσαίο κόμμα, για να δώσει την ώθηση προς την μεγάλη νίκη.

Ημέρες δύσκολες λέγεται ότι θα έρθουν , αν το χρίσμα δεν πάει εκεί που περιμένουν όλοι και γίνει καμιά στραβή και χαθεί όλη η προσπάθεια ετών.

Θα γίνει το έλα να δεις μέσα σε συγκεκριμένη παράταξη ,λόγω του χρίσματος και οι πιο κακοί λένε ότι θα δούμε αλλαγές κομμάτων , όμοιες με το 2012 που άφωνη η κοινωνία ,είδε στέλεχος δεκαετιών γνωστού κινήματος ,να βγαίνει με αυτοκόλλητο άλλου κόμματος, λόγω του χρίσματος επίσης.

Ικανοί είναι να εκτεθούν και με τρίτο κόμμα ,αφού προέχει πάντα το κοινό συμφέρον του λαού και θυσιάζεται ακόμα και η συνέπεια συνεπών ανθρώπων προς αυτό τον σκοπό και μόνο.

Κοινωνικό φαινόμενο τείνει να γίνει ο στολισμός για τις γιορτές στην πόλη μας, αφού μετά τις φοβερές ντουντούκες μουσικού προγράμματος, τοποθετούνται και κλουβιά σε πλατείες , για χορευτικό σόου , καλλιτέχνιδων από την Μολδαβία.

Λειτουργία ιδιωτική σε Ιερό Ναό θα πραγματοποιήσει η αντιπολίτευση και θα ακολουθήσει λιτανεία και προσευχή να πάρει ένα χρίσμα επιτέλους.

Μεγάλη αγωνία έχει και έτερος παράγων για το χρίσμα , αφού χωρίς χρίσμα , δεν πρόκειται να πάρει ούτε τις ψήφους των συγγενών του.

Να ξεπεράσουμε με αισιοδοξία την πανδημία , δηλώνει στα σόσιαλ μίντια , η αντιπολίτευση. Την ίδια δήλωση κάνει εδώ και δυο χρόνια , με εικόνες με ανθισμένες μυγδαλιές, λιμνούλες και αισιόδοξα μηνύματα, που δεν αφορούν κανέναν πια.

Ξεσπά με καταιγίδα δημοσιεύσεων, ανεξάρτητος πλέον σύμβουλος ,που πριν ένα χρόνο μαλλιοτραβιόνταν για το έργο της δημοτικής αρχής ,ενώ σήμερα το βλέπει ανύπαρκτο.Μέχρι και τις γόπες τσιγάρων φωτογραφίζει για να δείξει ότι πλέον έχουν χαθεί όλα .

Ο μεγάλος θυμός θα ξεσπάσει ,όταν το χρίσμα θα δοθεί σε κολλητούς και ομοίους και μετά θα περιμένουν τις επόμενες εκλογές και το επόμενο χρίσμα.

Περήφανη ανακοίνωση έκανε ο αρχηγός της παράταξης που πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ, που μετά από πολύχρονες συζητήσεις ,κατέληξε στην μεγάλη απόφαση, ότι <<όποτε βρέχει πνιγόμαστε>>.

Ρασπούτιν ξεφυτρώνουν παντού και απειλούν για αυτόνομη κάθοδο , αν το χρίσμα πάει σε άλλο πρόσωπο κολλητό του προέδρου.

Σιωπή επικρατεί στην πλευρά του υπουργού ΠΡΟΠΟ ,αφού έχει να συναντήσει μέλος του δημοτικού συμβουλίου εδώ και 4 μέρες, που αποτελεί ρεκόρ χρόνου αδρανείας .

Τάμα στην Παναγιά της Τήνου έχει κάνει παράγων της αντιπολίτευσης, αν το πολυπόθητο χρίσμα, δοθεί σε πρόσωπο κλειδί για τις εξελίξεις, ενώ ο άλλος θα κυνηγήσει άλλο χρίσμα άλλου κόμματος.

Υφαρπαγή ψήφων επιχειρεί υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ,αφού τάζει χρίσματα γενικώς και παντού.

Φιλικές σχέσεις με σημαντικό άνθρωπο της κυβέρνησης που είναι υπεύθυνος χρισμάτων, έχει παράγων που ανήκει σε άλλο κόμμα , ψηφίζει άλλο κόμμα και θέλει να είναι υποψήφιος με άλλο κόμμα.

Χρίσματα βλέπει στον ύπνο του και άλλος δελφίνος . Τα χρίσματα έρχονται σαν εφιάλτες ,ντυμένα Χάρος και απειλούν ότι θα καταλήξουν σε άλλο δελφίνο.

Ψεύτικα διλλήματα περνάει στο λαό ,γνωστός αντιδήμαρχος που κυνηγά το χρίσμα ,αν εκλεγεί ο Παύλος Γερουλάνος.

Ωρολόγιον θα κάνει δώρο στην Κ.Ε. κόμματος ,γνωστός σύμβουλος ,αν πάρει τελικά αυτός το χρίσμα......

 

Την άλλη εβδομάδα δεν θα ασχοληθεί η στήλη καθόλου με το χρίσμα ,αφού μετά τα αποτελέσματα του ΚΙΝΑΛ ,θα επικρατεί το χάσμα και όχι πια το χρίσμα.