Απο το Α έως το Ω

Απο το Α έως το Ω

Αργοπεθαίνουν τα φίδια και τα τρωκτικά στα παρτέρια της πόλης μας, λόγω της έλλειψης υγρασίας από τα χαλασμένα ποτιστικά.

Βαθαίνει το χάσμα μεταξύ συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης για το ποιος θα είναι πίσω από τον Επιτάφιο στην περιφορά της Μ Παρασκευής.

Γενναιόδωρη η προσφορά των δημοτών για την ανακύκλωση, αφού κάθε μέρα το φορτηγό φεύγει στην ώρα του με 3 ρούχα και 2 τζάμια.

Δίκαιη η αναγνώριση και η προσφορά των νέων αντιδημάρχων, που θα γίνονταν έτσι και αλλιώς αντιδήμαρχοι λόγω έλλειψης προσωπικού.

Ετσι πλέον σε ένα τυχαίο τραπέζι σε μαγαζί της πόλης που βρέθηκα, έτρωγαν 18 άτομα, ανάμεσά τους 8 αντιδήμαρχοι, 6 πρόεδροι, 2 γραμματείς και 2 Φαρισαίοι.

Ζητωκραυγές και επευφημίες στα εγκαίνια της παιδικής χαράς Αναξαγόρα το 2019 και έχει λειτουργήσει μόλις 2 μήνες συνολικά από κακοτεχνίες και λοκντάουν.

Ηλίου φαεινότερον επώδυνες  οι ανεξαρτητοποιήσεις δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας, αφού από τότε έχουν ψηφιστεί παμψηφεί τα πάντα.

Θα γίνει τελικά τελικά νόμος, η ελεύθερη διακίνηση ιδεών στο καρναβάλι και έτσι από φέτος θα υπάρχουν και τολμηρές φιγούρες.

Ισκαριώτες Ιούδες, φίδια κόμπρες και οχιές, αθλητές ασκήσεων εδάφους, θα είναι μερικές από τις σατιρικές εκπλήξεις που θα σκιαγραφούν το τοπικό γίγνεσθαι.

Καλά πήγαν πάλι τα καλλιτεχνικά δρώμενα του καλοκαιριού. Παρούσης πάντα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προσέλκυσε ευρύτατο κοινό 6 ανθρώπων, παρά τις αντίξοες συνθήκες στα σκοτάδια και στα χώματα.

Λειτουργία τρισάγιο θα τελεστεί σε Ιερό Ναό του δήμου,  παρούσης σύσσωμης της αξιωματικής αντιπολιτευσης.

Μεγάλη επιτυχία είχαν τα αντιπλημμυρικά έργα στην Χαμοστέρνας, με καβατζωμένες βάρκες στα στενά και μπρατσάκια κάθε 20 μέτρα.

Νέα τροπή παίρνει η σύγκρουση αντιπολίτευσης και ανεξάρτητων συμβούλων πρώην της συμπολίτευσης, αφού λουλούδια και καρδούλες συνοδεύουν πια τα πάντα ένθεν κακείθεν.

Ξένο σώμα θεωρείται για την παράταξη του δημαρχου, σύμβουλος που και πριν 6 χρόνια ήταν πάλι ξένο σώμα.

Οτι αρχίζει ωραίο, τελειώνει με πόνο, τραγουδούσε πολίτης σε τραπέζι, παρούσης της αντιπολίτευσης.

Πάνω από 15 πιστοί, παρέστησαν στην Θεία Λειτουργία των Ταξιαρχών,  παρούσης της αντιπολίτευσης.

Ρεζέρβες δυνατές ετοιμάζει ο δήμαρχος για να μπουν στην μάχη της καθημερινότητας. Με δυο κόφτες και ένα δεξί μπακ ακόμα θα γίνει πάλι ομαδάρα.

Συνεχίζονται τα πρωταθλήματα και οι αγώνες των τοπικών σωματείων ποδοσφαίρου. Δεν έχουν αναφερθεί θύματα ή τραυματίες από τα σουτ δικών και αντιπάλων, παρά μόνο ο θάνατος 21 περιστεριών.

Ταχύρυθμα μαθήματα ορθογραφίας, ξεκινούν στελέχη του Δ.Σ. για την καλυτέρευση της εικόνας τους στα σόσιαλ μίντια.

Υπέρ της εκλογής Παπανδρέου, τοπικά στελέχη που ήταν υπέρ της εκλογής Βενιζέλου και ψηφίζουν  ΣΥΡΙΖΑ.

Φωνάζουν για εγκατάλειψη οι κάτοικοι του Ταύρου, ενώ το 2019 έδωσαν 50% στην δημοτική αρχή, ενώ το 2015 φώναζαν για εγκατάλειψη.

Χωρίς  κοντέινερ κινδυνεύει να μείνει το Δημοτικό γήπεδο Μοσχάτου, μετά τις καταγγελίες σύσσωμης της αντιπολίτευσης.

Ψυχική οδύνη, ζητούν κάτοικοι, από τον θόρυβο των χορτοκοπτικών μηχανών του 1977.

Ωρολογιακή βόμβα θα σκάσει το επόμενο διάστημα, απούσης όμως αυτή τη φορά της αντιπολίτευσης.